Az Aegon Tanulj és Sportolj program támogatásával több sportlétesítmény felújítását sikerült megoldanunk.  2012-ben 2 műfüves pályát is kialakítottunk. Ez egyik az UEFA szabványnak megfelelő méretű és színvonalú 105x68 méteres nagy műfüves pálya. A másik 20x40 méteres műfüves futsal pálya. A pályákon azóta is rendszeresen zajlanak edzések, mérkőzések és a hobbi szinten focizók is szívesen használják.

A CrossFit tréning egyre elterjedtebb mozgásforma a fiatalok körében. Ennek felmerülő igényéből fakadóan és a Tanulj és Sportolj program támogatásának segítségével épült meg egy modern, jól felszerelt CrossFit terem is 2015-ben. A dobófallal, TRX állványokkal és kötelekkel, medicinlabdával, kettlebellel és még számos hasznos eszközzel ellátott terem, nagy kedvence a sportolni vágyóknak.  

2015-ben az Aegon támogatásával új sportparkettával sikerült felújítanunk egy sportcsarnokot is. A küzdőtér szabvány kézilabdapálya méretű padlója így már modernizált és számos sporthoz biztonságosan használható lett.

A kosárlabda sportot szerető tömegeknek is sikerült támogatást nyújtanunk. Szintén az Aegon és a Tanulj és sportolj program támogatásával épülhetett meg a gumiőrleménnyel borított pálya nagyszerű edzési lehetőséget biztosítva a fiataloknak.  

Többhelyszínen, kisebb felújításokkal, párásítókkal és defiblirrátorok vásárlásával segítettük a sportolni vágyókat.

mufupalya

crosst2

crosst2

SCsarnok

kosarpalya