Szeretnénk, ha az AEGON neve összekapcsolódna a mozgalom által vallott értékekkel: a kitartással, a tanulással és nyitottsággal az újdonságok, a változások iránt. Társadalmi felelősségvállalási stratégiánk három pilléren nyugszik: kultúra, sport, oktatás – gyakorlatilag mindazok a területek, amelyek egészséges, művelt és öntudatos emberekké, állampolgárokká formálnak bennünket.

Nem csak támogatási stratégiánkban kapott hangsúlyos helyet az egészséges életmódra nevelés filozófiája, az üzletpolitikánkra is hatással volt: Magyarországon egyedüli biztosítóként vannak termékeink, amelyekkel díjcsökkentéssel jutalmazzuk, ha ügyfeleink tesznek valamit az egészségükért.

Az AEGON Magyarország a világ egyik legnagyobb pénzügyi csoportjának tagja, Magyarország egyik legnagyobb biztosítótársasága. Mindez kötelez minket – felelősségre a közösségünk és a jövőnk iránt. Ezért minden évben a profitunk fél-egy százalékát társadalmi célok támogatására fordítjuk.

Büszkék vagyunk arra, hogy az országos ifjúságnevelő program, az AEGON- Tanulj és sportolj! mozgalom főtámogatója vagyunk, amelynek mindennapjairól ad áttekintést ez a kiadvány!