A ’Tanulj és Sportolj’ program egyik legfontosabb célja, hogy minél több sportoló tanuljon és ezzel egyidőben minél több tanuló sportoljon. Ennek részleteiről olvashat honlapunkon.  A ’Tanulj és Sportolj’ program kedvezményeinek egyik elemeként létrehozott  kártyával a TESSCarddal azt szeretnénk elérni, hogy a tanuláshoz illetve a sportoláshoz szükséges forrásokat, vagy legalább egy részét biztosítani tudjuk. Szeretnénk elérni azt, hogy minden kártyatulajdonos a hétköznapi bevásárlásaira költsön ugyanannyit mint eddig csak tudatos vásárlóként. Figyelje az elfogadóhelyeket és lehetőség szerint vásároljon ott. Ezért cserébe, a program kedvezménykártyája a TESSCard biztosítja számára a sportoláshoz, tanuláshoz szükséges költségeinek egy jelentős részét, egész pontosan az eddigi havi költségeinek akár 20-30% -át!

A TESSCard bárki számára elérhető, 100%-ig ingyenes kedvezményrendszer, melyhez tartozó TESSCard kártyát igénylő regisztrált tagok pontokat gyűjthetnek és vásárolhatnak le partnereinknél. A kedvezmények mértéke igen magas más pontgyűjtő rendszerekkel összehasonlítva.

A kedvezményes vásárlások mellett a kártyatulajdonosok segíthetik az általuk kiválasztott sportszövetséget és egyesületet. Ez az összeg a kedvezményes pontokon felül értendő és kerül át a támogatott szervezetekhez.

Pontokat gyűjteni és beváltani az egyre bővülő létszámú partnereinknél lehetséges. Emellett a program saját webáruházában, a TESSOnline.hu-n is szerezhetők és felhasználhatók a TESSpontok.

A pontok gyűjtése számtalan termék és szolgáltatás esetében megvalósulhat, akár a napi bevásárlások során is sok pont kerülhet kártyánkra. A pontok beváltása viszont kizárólag sporttal, egészséggel és kultúrával kapcsolatos termékekre és szolgáltatásokra korlátozódik. Így többek között sportruházat, sportfelszerelés, táplálékkiegészítő, bérletek, tagsági díjak befizetése, de akár múzeumi belépők, könyvek, mozijegyek vagy gyógyászati segédeszközök esetén is felhasználhatók a pontok.

Emellett egy különleges termékcsoport, a TESStippek is vonzó része a programnak. Ezek a TESSOnline webáruházban találhatók meg, melyeket 0 Ft elköltésével rendelhetünk meg, hiszen ezeket a termékeket kizárólag TESSpontokkal fizethetjük ki, rendkívül jutányosan.

További részletek és a pontgyűjtő helyek listája a www.tesscard.hu oldalon található.