aegonlogo
Tess Card logo

 

További támogatónk

 

aktivsport logo
arena logo
biotech

 

cafeme logo
grape logo
lancast logo

 

lv logo
megafit logo
polar logo

 

szie logo
thomas logo

 

A programba becsatlakozott partnereink, támogatóink fontos részévé válnak a hazai egészség és kultúra fejlesztésének és terjesztésének. Nem csak a klubtagokat sarkallják egészségesebb életmódra és hasznosan eltöltött szabadidőre, de a hazai sportok fejlődését is támogatják. A társadalmi felelősségvállalásra ez egy nagyszerű lehetőség minden cégnek.

A CSR mellett partnereink nagyobb vásárló és felhasználó közönségre számíthatnak, hiszen klubtagjaink napról-napra tudatosabban vásárolnak, így számukra a pontgyűjtés lesz a cél, ezért napi szinten keresni és használni fogják a TESSCard elfogadóhelyeket.

Emellett különböző platformokon biztosítunk támogatóinknak megjelenési lehetőséget. A TESSCard weboldalán megjelenítjük a partner logóját, kérés szerint átlinkeléssel; az egyedi, TESStipp termékeink között támogatóinknak lehetősége van saját szolgáltatását/termékét feltüntetni; Facebook oldalunkon időszakosan megjelenést tudunk biztosítani; havi hírlevelünkben a partner aktuális akcióit közvetlenül eljuttatjuk regisztrált felhasználóink részére és egyéb hirdetési felületet is tudunk biztosítani megegyezés alapján.

Várjuk olyan magánszemélyek, cégek vagy intézmények, sportszervezetek  jelentkezését, akik csatlakoznának a nemes célhoz. Nem kizárólag anyagi támogatásra számítunk partnereinktől, hanem akár saját szolgáltatás, termék felajánlásával is nagy segítséget nyújtanak a ’Tanulj és sportolj!’ programnak a kölcsönösen előnyös együttműködéssel.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, az alábbi TESSCard elérhetőségeken várjuk jelentkezését.